Inici Actualitat La UD Taradell debutarà a la Segona Catalana 2024-2025 rebent l’Ametlla del...

La UD Taradell debutarà a la Segona Catalana 2024-2025 rebent l’Ametlla del Vallès

0
COMPARTIR

Ja s’ha publicat el calendari oficial del grup 2n de Segona Catalana, on competirà la UD Taradell la temporada 2024-2025. Els taradellencs estaran integrats en un grup diferent al de fa dues temporades i competiran amb equips del Vallès Oriental i del Maresme.

El debut tindrà lloc el 22 de setembre a la Roureda amb la visita de l’Ametlla del Vallès. En aquest grup només hi haurà un altre equip osonenc, es tracta del Vic Riuprimer, que ja militava a la Segona Catalana la temporada passda. Per tant, la UD Taradell només viurà un derbi. Concretament, els derbis seran en les següents dates:

  • 12 desembre (Jornada 14): UD Taradell – Vic Riuprimer
  • 11 maig (Jornada 29): Vic Riuprimer – UD Taradell

La UD Taradell tancarà la lliga com a local rebent el Canyells el 18 de maig.

Cal destacar que la lliga té 16 equips. Els altres equips que integren el grup són Canyelles, Ametlla del Vallès, Cabrils, Cardedeu, Parets B, Escola de Futbol Mataró, Cirera, Lloreda, Unificació Llefià, Les Franqueses, Martorelles, Masnou, Molletense, i Premià Club Esportiu.

L’equip taradellenc segueix treballant per acabar de confeccionar la plantilla. De moment, s’han confirmat la majoria de renovacions. És baixa Soufiane i Xevi Caro. Com a fitxatges, hi ha el migcampista procedent de la Fundació Vic, Carles Campasol, i el jove defensa taradellenc, Martí Muns.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments