Inici Actualitat Dilluns i dimarts es fa l’asfaltat que tancarà les obres de millora...

Dilluns i dimarts es fa l’asfaltat que tancarà les obres de millora de la cruïlla del Domènec Sert i la carretera de Montrodon

0
COMPARTIR

Aquest proper dilluns 29 de juliol i dimarts 30 de juliol es realitzaran els treballs d’asfaltat i de pintura viària a les obres de millora de la cruïlla del Passeig Domènec Sert amb la carretera de Montrodon. Amb aquesta acció pràcticament quedarà enllestida aquesta zona que està en obres de millora des del mes de febrer.

Aquestes obres de millora han consistit en ampliar les voreres per afavorir el pas dels vianants i que la zona sigui totalment accessible per les persones amb mobilitat reduïda. També s’ha reduït a un sol carril de plataforma única per a la circulació dels vehicles. És a dir, l’asfaltat per on passen els vehicles està al mateix nivell que la vorera. També s’han col·locat nous adoquins.

De fet, només restarà acabar de fer la col·locació d’elements de mobiliari urbà com bancs i papereres i acondicionar les noves zones ajardinades i els arbres, que es realitzarà a la tardor.

L’asfaltat d’aquest proper dilluns i dimarts obligarà a tallar el trànsit rodat de vehicles per aquesta zona des de les 8 del matí fins a les 8 del vespre. Fora d’aquest horari es podrà circular i accedir als garatges de manera habitual.

Les obres tenien un cost de 300.000 euros i estaven finançades a través de subvencions de la Generalitat de Catalunya en el marc del Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOSC) i del Servei Català del Trànsit.

Un cop enllestida aquesta zona urbana, es preveu que de cara a la tardor es faci la segona fase que afectarà a la parada de busos i als accessos a l’aparcament 1 d’octubre, on es millorarà la rampa d’accés i s’habilitaran unes escales, i també afecta en alguns passos de vianants nous i passos elevats que es realitzaran a la carretera de Balenyà i a l’entorn de la Plaça de les Eres. En el procés de licitació del projecte de reforma s’hi han presentat tres empreses, d’on sortirà l’empresa adjudicada que s’encarregarà de les obres.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments