Inici Actualitat Tast de ratafies i participatiu torneig de punxats amb concert de l’Orquestra...

Tast de ratafies i participatiu torneig de punxats amb concert de l’Orquestra Venus a la Festa Major de Taradell 2024

0
COMPARTIR

Aquest dimecres Taradell va viure una nova jornada de Festa Major 2024 amb dos actes que eren novedosos. A les 4 de la tarda als jardins de Can Granada, hi va tenir lloc un tast de ratafies. La iniciativa va tenir molt èxit amb més de 35 persones que van poder degustar quatre ratafies diferents.

L’acte va anar a càrrec dels responsables de Ratafies.cat de Vilobí d’Onyar. Els participants van poder degustar primer la Ratafia 1842 Vuit Porrons, considerada una de les receptes més antigues de Francesc Rosquelles, elaborada a la Cooperativa La Sobirana de Santa Coloma de Farners. Tot seguit, van degustar la Ratafia Malhivern de Cassà de la Selva amb una etiqueta inspirada en la ruta d’en Serrallonga. En tercer lloc, van degustar la Ratafia l’Empordanesa de La Garriguella amb un to molt anissat. Finalment, van provar la Ratafia dels Carboners, elaborada a Cànoves, i que destacava pel seu gust fumat i elaborada artesanalment amb la tradició dels antics carboners.

A la tarda, al camp municipal de la Roureda, hi va tenir lloc un altre acte nou. Es tractava de la primera edició del Torneig de Punxats, organitzat pel Consell de Joventut de Taradell. La iniciativa va tenir molt èxit amb la participació d’un total de nou equips.

Finalment, al vespre es va fer el concert de l’Orquestra Venus. Abans, però, van interpretar les tradicional serenates de festa major al pati de la Residència Vilademany per als usuaris de l’equipament sociosanitari. Més tard, al Centre cultural Costa i Font van fer el concert de festa major, que aquest any canviava d’horari. I és que habitualment es feia primer el concert i després les seranates.

Teniu més imatges a la nostra Galeria de Fotos de la Festa Major 2024, on anem pujant cada dia imatges noves de diferents actes que anem seguint.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments