Inici Actualitat Més de 300 persones viuen en directe una renovada caminada teatralitzada ‘Paper...

Més de 300 persones viuen en directe una renovada caminada teatralitzada ‘Paper i pergamí’

0
COMPARTIR

La Festa Major de Taradell 2024 va posar en escena aquest dimarts a la nit una nova edició de la caminada teatralitzada, organitzada i interpretada per Canya que no és conya. La caminada, titulada ‘Paper i pergamí’, va tornar-se a centrar en com van viure des del punt de vista de diferents estaments del Taradell de l’època, la notícia que el bandoler Toca-Sons havia estat malferit, una circumstància que acabaria amb la seva vida.

Més de 300 persones van poder veure les noves escenes. Dues d’elles de les cinc que tenia la caminada eren totalment noves.

El punt de sortida va ser la Plaça de les Eres. Es van fer dos grups, un a les 9 de la nit i un altre a les 11 de la nit, amb més d’un centenar de persones que van recórrer diferents espais del centre de Taradell a acabar al parc de la Font Gran. Allà s’hi va fer l’escena final de la caminada, que va acabar amb la lectura de diversos haikus i d’un poema del poemari ‘Afrau’ de l’Eloi Creus, que va morir fa uns mesos. Van ser interpretats pels quatre personatges protagonistes d’aquesta darrera escena, que a traves del seu poema sencer donava sentit a la trajectòria de cada un dels personatges.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments