Inici Actualitat Oriol Pujol i Berta Puigdomènech guanyen l’11a edició de la Cronodipòsit popular...

Oriol Pujol i Berta Puigdomènech guanyen l’11a edició de la Cronodipòsit popular de Taradell

0
COMPARTIR

Taradell va celebrar aquest dimarts a la tarda l’11a edició de la Cronodipòsit popular de festa major. Aquest any, organitzada per l’Ajuntament de Taradell, la prova va comptar amb 33 participants, 26 en categoria masculina i 7 en femenina.

En categoria masculina, el guanyador va ser l’Oriol Pujol de Calldetenes que va tardar 38,09 en superar el petit recorregut pels jardins de can Costa i pujar els 108 graons fins al capdamunt del Dipòsit de Can Costa. La competició en categoria masculina va ser molt competida i igualada i es va decidir per dècimes. Segon va ser Gerard Sarrat de Vic amb un temps e 38,21 segons, mentre que el taradellenc Arnau Lledó (que té el record de la prova amb 35,9 segons) va ser tercer amb un temps de 38,83 segons. Precisament, Pujol i Sarrat es van intercanviar les posicions respecte a l’edició 2023, quan Pujol va acabar segon i Sarrat primer.

En categoria femenina, destacar l’augment de participació. La victòria va ser per la taradellenca Berta Puigdomènech amb un temps de 51 segons. Elena Mercader de Sant Vicenç de Torelló va ser segona amb un temps de 52 segons, mentre que Anna Acebes de Vic va ser tercera amb un temps de 58 segons.

Els tres primers classificats tant en categoria masculina com femenina es van endur premi. La Cronodipòsit va estar organitzada per primera vegada per l’Ajuntament de Taradell, després que aquesta web Taradell.com l’organitzés durant les 10 primeres edicions i va decidir l’any passat fer un pas al costat. La prova va comptar amb un nombrós públic que va seguir un dels actes que ja s’han convertit en un clàssic de la festa major taradellenca.

A continuació, podeu veure més imatges de la prova:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments