Inici Actualitat Un total de 178 participants prenen part en la 2a Trail Toca-sons...

Un total de 178 participants prenen part en la 2a Trail Toca-sons de Festa Major

0
COMPARTIR

La 2a edició del Trail Toca-Sons de Taradell, organitzat per Outdream Catalunya Club Esportiu i INNOVIT, ha comptat amb un total de 178 participants, una xifra lleugerament inferior a la de la primera edició que va ser de 193.

Tot i això, la participació ha estat molt destacada en aquesta segona edició, que com a novetat ha proposat dos recorreguts. I és que aquest any hi havia l’habitual traçat d’uns 12 quilòmetres i un desnivell positiu de 400 metres, i un nou recorregut de 21 quilòmetres i 800 metres de desnivell positiu.

La sortida i arribada a la Plaça de les Eres i els participants han hagut de matinar, ja que la cursa llarga començava a 1/4 de 8 del matí. Es passava per la Collada de Mansa i també es passava pel Castell d’en Boix, en el quas de la mitja. Al final de la cursa, tots els participants tenien un esmorzar, a banda dels avituallaments al llarg de la cursa.

Hi havia premis per als tres primers tant en categoria masculina com femina i també als primers taradellencs. La primera participant taradellenca en els 12 quilòmetres ha estat Tània Machado amb un temps d’1 hora 38 minuts, i el primer taradellenc ha estat Jofre Cedó amb un temps de 57 minuts i 17 segons. En la prova dels 21 quilòmetres la primera taradellenca ha estat Elisabet Campàs amb un temps de 2 hores 25 minuts i 42 segons, mentre que el primer taradellenc ha estat Marc Masramon, quart absolut, amb un temps d’1 hora 48 minuts i 34 segons.

Pel que fa als guanyadors absoluts, la prova de 21 quilòmetres, el podi l’ha capitalitzat Cesko Compte, que ha guanyat la primera edició en els 12 quilòmetres, amb un temps d’1 hora 42 minuts i 55 segons. Segon ha estat Xavi Prims amb 1 hora 43 minuts i 19 segons, i tercer Oriol Parella amb un temps d’1 hora 45 minuts i 42 segons.

A nivell femení, el triomf ha estat per Helena Mercader, que també va guanyar la primera edició en els 12 quilòmetres, amb un temps de 2 hores 4 minuts i 59 segons. Segona ha estat Meritxell Parareda amb un temps de 2 hores 14 minuts i 5 segons, i tercera Montse Fernández amb un temps de 2 hores 14 minuts i 17 segons.

En la prova de 12 quilòmetres, el triomf ha estat per Dani Bordallo, que ha rebaixat al record de la prova de la primera edició, amb un temps de 56 minuts i 50 segons, seguit pel taradellenc Jofre Cedó amb un temps de 57 minuts i 17 segons. Tercer ha estat Berni Hernández amb un temps final de 59 minuts i 36 segons.

A nivell femení el triomf ha estat per Gemma Carrasco amb un temps d’1 hora 17 minuts i 58 segons. Segona ha estat Elisabet Alejandre amb un temps d’1 hora 21 minuts i 12 segons. Tercera ha estat Irene Domene amb un temps d’1 hora 23 minuts i 13 segons.

Podeu consultar els temps en aquest ENLLAÇ.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments