Inici Actualitat Els Catarres capitalitzen el concert de festa major a Taradell amb totes...

Els Catarres capitalitzen el concert de festa major a Taradell amb totes les entrades exhaurides

0
COMPARTIR

Els Catarres van protagonitzar el plat fort de la Festa Major de Taradell 2024 d’aquest divendres. El seu concert formava part de la gira ‘Cor’ i van esgotar totes les entrades que l’Ajuntament de Taradell havia posat a la venda. De fet, molt de públic fins i tot ho va seguir des de l’exterior del recinte perimetrat de l’esplanada del davant de l’EAS Taradell.

Els Catarres ja havien vingut a Taradell el passat mes de febrer en la trobada d’escoles de música de les comarques d’Osona, el Ripollès i la Garrotxa, però en format concert no havien actuat a Taradelll des de feia molts anys.

No van defraudar al públic en un concert de poc més d’una hora i quart de durada i que van deixar per al tram final els seus famosos hits ‘Jenifer’ (tema que els van llançar a la popularitat el 2011), ‘Vull estar amb tu’ i ‘En peu de guerra’ i un llarg etcètera.

Molt del públic ja havia participat durant el vespre en el sopar de pagès de Festa Major, que va comptar amb unes 500 persones. Els tiquets es van esgotar pràcticament només posar-se a la venda a principis d’agost (ja que incloïen l’entrada al concert dels Catarres) i molta gent es va quedar sense poder-hi assistir. El sopar va reunir més d’una quarantena de taules i quan va acabar es va encadenar amb el concert de versions que van oferir ‘Hey! Pachucos’ que van engrescar molt al públic.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments