Inici Actualitat Cramello guanya la 3a edició del Concurs d’artistes i bandes emergents de...

Cramello guanya la 3a edició del Concurs d’artistes i bandes emergents de Taradell

0
COMPARTIR

El Consell de Joventut de Taradell va celebrar aquest divendres a la tarda la tercera edició del Concurs d’artistes i bandes emergents. Aquest 2024 va comptar amb cinc participants, la mateixa participació que en la primera edició i un pèl més baixeta que l’any anterior que va comptar amb 7 participants.

La iniciativa, emmarcada en la Festa Major 2024, aquest any es va fer als jardins de can Costa. El jurat estava format per Pau Albert, coordinadora pedagògica i de projectes de l’Escola de Música de Vic; Juan Godfrid, productor argentí; Joan Casulleras, dj K-Zu; i Jofre Bardolet, músic, compositor i director d’orquestra.

Els grups i artistes participants van ser Agatha K amb una proposta de música urbana, Nilsu amb el seu pop urbà, Cramello amb trap i rap, els Es’cardats amb pop rock i 97Onzas amb hip hop. El guanyador del concurs va ser Marc Romera, conegut com a artista com a Cramello. El premi serà actuar en la programació de la Festa Jove de Taradell 2025, tal com ha fet aquest any Malson Atmosfèric que actua aquest dissabte després de guanyar la segona edició del concurs.

Cal destacar que al matí a la piscina municipal hi va haver inflables per als més petits, en una activitat que va ser molt seguida. Aprofitant la calor i el bon temps, molta gent i, sobretot, molts infants es van acostar a la piscina per remullar-se, aprofitant que l’entrada també era gratuïta.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments