Inici Actualitat El Toca-sons canalla, l’Envelat i l’últim dia de Festa Jove centren el...

El Toca-sons canalla, l’Envelat i l’últim dia de Festa Jove centren el dissabte de Festa Major 2024

0
COMPARTIR

Dia intens aquest dissabte de Festa Major de Taradell 2024. Hi va haver el plat fort de l’Envelat, que aquest any comptava amb l’organització de Ràdio Taradell que va agafar el relleu de la iniciativa.

Abans al migdia hi va haver una proposta teatral de petit format als jardins de Can Granada, amb la interpretació de l’actor Dafnis Balduz i Anna Borrego que van proposar ‘Amics’ amb reflexions i música en directe.

Ja a la tarda primer hi va haver el Toca-sons canalla, que tornava després d’alguns anys d’absències. Com sempre, sorpreses en les identitats dels principals protagonistes. En Toca-sons canalla l’interpretava Laia Llopart, mentre que el paper d’agutzil el feia en Nil Constantí. L’entrada del petit bandoler va alterar la normalitat del poble. Hi va haver baralles i enfrontaments amb confeti, curses de sac, saquejos a comerços i, finalment, la captura del bandoler que se’l va portar a judici als jardins de can Costa. Allà després d’un judici, testimonis i deliberacions, el jurat popular el va condemnar a la forca. Però va arribar la Rosa ( i el Petit príncep (interpretat per Berta Morató) que van al·legar que tothom té un petit bandoler a l’interior i el van salvar de la forca.

A la nit, va ser torn i cita per a l’Envelat de la Plaça de les Eres. Un format que s’ha consolidat en els darrers anys com un dels actes més multitudinaris. La Plaça de les Eres es va omplir de gent per participar en el sopar popular a base d’entrepà i botifarra, aquest també amb postres. Ràdio Taradell va aprofitar per celebrar-hi també el concurs de crits i xiulets, que va buscar qui cridava i xiulava més fort i qui ho feia de forma més original. Hi va haver molta participació. Tot seguit, la Divand va ser la banda encarregada del concert de versions i posar la gresca. Ja a la part final hi va haver discomòbil amb Dj Set. Seguint la filosofia de la iniciativa, aquest any Ràdio Taradell té previst fer un donatiu de diners per al tractament de persones que han tingut un ictus.

En un altre escenari, el de l’esplanada de l’EAS Taradell la Festa Jove es va tancar amb diversos actuacions a partir de mitjanit. Per l’escenari hi van passar els Malson Atmosfèric, guanyadors de la 2a edició del Concurs d’artistes i bandes emergents, les versions de Sixtus i Mon Dj. Durant tres dies hi ha hagut música en directe en aquest escenari, amb una carpa electrònica secundària.

Podeu veure més imatges d’en Toca-sons canalla, clicant en la imatge de sota:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments