Inici Actualitat Daniel Tura guanya el Torneig de Festa Major de tennis taula 2024

Daniel Tura guanya el Torneig de Festa Major de tennis taula 2024

1

Dimarts passat es va fer a Can Costa i Font la 22a edició del torneig de Festa Major de tennis taula de Taradell amb participació rècord entre totes les categories que es fan, un total de 97 jugadors.

En categoria absoluta el guanyador d’aquesta edició va ser el jugador del CTT Arbúcies Daniel Tura que va guanyar a la final a Albert Oliva del CTT Roda de Ter per 3 a 0. La tercera posició va ser per Josep Campderrós (CTT Arbúcies) que va guanyar a Àlex Alejo (TT Mont-rodon). La consolació va ser per Claudi Granados del CTT Tona.

En la categoria de ping-pong per a aficionats, va resultar guanyador en José Mª Sánchez que va guanyar a la final a Jordi Codina, campió de l’any passat per 3 a 1. El tercer lloc va ser per Josep Crusats en guanyar a Ramses Ninou. La consolació va ser per Oriol Povedano.

En la jornada matinal, on es van disputar les categories infantil i benjamí, el guanyador de la primera va ser Roger Oriol després de guanyar a Guillem Llach per 2 a 0. El tercer lloc va ser per a Iu Pujol, que va derrotar a Gil Rovira. La consolació va ser Gerard Higueruelo.

I en categoria benjamí el primer lloc va ser per Ferriol Amblàs que va guanyar a Narcís Mumbrú per 2 a 0. El tercer lloc el va guanyar Gorka Ouvrard a Genís Prims. La consolació va ser per Gerard Jover.