Inici Actualitat La UD Taradell inicia competició oficial amb la Copa Catalunya aquest dissabte

La UD Taradell inicia competició oficial amb la Copa Catalunya aquest dissabte

0
COMPARTIR

El primer equip de la UD Taradell enceta temporada aquest dissabte. Ho farà disputant un partit de la Copa Catalunya, competició que només disputen els campions de les diferents categories i grups durant la temporada 2023-2024. Els taradellencs, com a campions del grup quart de la Tercera Catalana, s’enfrontaran al Balenyà At., que va quedar campió del grup 4t de Quarta Catalana.

El partit es jugarà aquest dissabte 31 d’agost a les 6 de la tarda al camp del Balenyà, a Hostalets de Balenyà. El sistema de competició és a partit únic i en format eliminatòries. Per tant, els taradellencs si guanyen passaran ronda i els tocarà un altre equip. En cas, que fos de major categoria, el partit sempre es juga al camp de l’equip de menys categoria. La segona eliminatòria es disputaria el proper cap de setmana, on ja entren els campions de Segona Catalana.

Els taradellencs afronten el partit ja amb diversos entrenaments realitzats, tot i que amb una plantilla que tindrà algunes baixes en aquest inici de pretemporada. Es manté el bloc de la temporada passada amb alguna incorporació com el migcampista Carles Campasol o el defensa taradellenc Martí Muns. Recordem que la UD Taradell militarà aquesta temporada 2024-2025 al grup 2 de Segona Catalana i debuta a la lliga el 21 de setembre rebent l’Ametlla del Vallès.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments