Inici Actualitat La UD Taradell supera la primera eliminatòria de la Copa Catalunya guanyant...

La UD Taradell supera la primera eliminatòria de la Copa Catalunya guanyant al Balenyà At. (1-3)

0

Victòria clara de la UD Taradell per superar la primera eliminatòria de la Copa Catalunya de futbol. Els taradellencs, com a campions de lliga a Tercera Catalana la temporada anterior, han estat superiors al Balenyà At.

Durant la major part del partit els taradellencs han portat el pes del partit i han concedit poc als locals, tot i el seu entusiasme. Abans del quart d’hora, Oriol Vila ha obert el marcador amb el 0 a 1 quan ha rematat de cap una centrada-xut de Carles Campasol, nou fitxatge aquesta temporada. Abans de la mitja hora de joc, de nou Campasol ho ha intentat amb un xut a la frontal, que ha sortit rebotat i Gabri Ventura ho ha aprofitat per posar el 0 a 2 amb un xut creuat. El domini era claríssim per als taradellencs. Però en els darrers minuts de la primera part els locals han apretat i han trobat el 2 a 1 al minut 41 en un autèntic golàs per tot l’escaire mitjançant un xut des de la frontal.

Amb aquest resultat s’ha arribat al descans. Al segon temps hi ha hagut menys ritme per part dels dos equips i menys ocasions. El Taradell no ha patit gens i ja a la part final del partit ha sentenciat amb el 3 a 1 que ha marcat Èrik amb un xut ras al pal curt.

La UD Taradell jugarà aquest proper cap de setmana la segona eliminatòria. Segurament amb un equip de superior categoria i en aquest cas el partit es disputaria al municipal de la Roureda.