Inici Actualitat Taradell participarà divendres en la 22a Marxa dels Vigatans amb la columna...

Taradell participarà divendres en la 22a Marxa dels Vigatans amb la columna Francesc Sant Miquel de Mont-rodon

0
COMPARTIR
Foto: Miquel Vilardell

Un any més i ja en van molts, Taradell tornarà a ser present en la Marxa dels Vigatans. Aquest any arriba a la 22a edició i tindrà lloc aquest divendres 6 de setembre. Taradell liderarà la Columna Francesc Sant Miquel de Mont-rodon amb una caminada que sortirà des de la Plaça de les Eres i arribarà fins a Vic, fent parada i avituallament a Santa Eugènia de Berga.

La concentració començarà a les 5 de la tarda a la Plaça de les Eres, per iniciar la caminada a 2/4 de 6. Tothom qui vulgui hi pot participar. Està previst que a 2/4 de 7 arribi a Santa Eugènia de Berga, on farà una breu parada. Cap a les 8 hauria d’arribar a Vic on hi haurà la concentració d’unes 25 columnes procedents de diferents municipis que es farà a la Plaça Major. A l’acte hi col·laboren també l’ANC Taradell, el Consell per la República, l’Esbart Sant Genís, els Geganters de Taradell i els Tonis Taradell, i compta amb el suport logístic i material de l’Ajuntament de Taradell.

La Marxa dels Vigatans 2024 reivindicarà la llengua i la persona homenatjada serà Xavier Roviró. De fet, ell serà qui portà la flama que obrirà la marxa cap a la Plaça de la Catedral, on està previst que s’hi faci un muntatge teatral en clau històrica i l’actuació musical d’Arnau Tordera.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments