Inici Actualitat El projecte “Aprèn i juga” de Càritas Parroquial de Taradell té 60...

El projecte “Aprèn i juga” de Càritas Parroquial de Taradell té 60 participants

0
COMPARTIR

El projecte “Aprèn i juga” pretén apropar i facilitar l’accés a les activitats de lleure extraescolar que s’ofereixen a Taradell a tots els infants i joves, entre 6 i 16 anys, que per motius socioeconòmics poden tenir més dificultats d’accedir-hi. Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Taradell i la Mancomunitat La Plana. De cara al curs 2024-2025 hi haurà 60 participants.

El departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Taradell, a través de criteris socioeconòmics, fa una valoració del percentatge de beca atorgat i Càritas Parroquial de Taradell s’encarrega d’entrevistar les famílies que necessiten ajuda per dur a terme la tramitació de l’ajuda, així com el seguiment i l’acollida d’aquestes famílies sol·licitants.

Algunes de les activitats que enguany seran becades són reforç escolar, anglès, natació, futbol, hoquei sobre patins, dibuix, esbart, patinatge, vòlei i natació, amb l’objectiu de millorar la integració dels joves i infants en la vida social del municipi i també el seu aprenentatge acadèmic.

El projecte “Aprèn i juga” va iniciar-se el curs 2003-2004 i durant tots aquests anys ha tingut una evolució molt favorable, convertint-se en una de les activitats de referència en l’atenció a la infància i joventut taradellenca, ampliant-se periòdicament el nombre de beneficiaris així com els imports econòmics que s’hi destinen, comptant també amb la participació de totes les entitats col·laboradores.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments