Inici Actualitat La lògica s’imposa i la UD Taradell perd contra el Manlleu en...

La lògica s’imposa i la UD Taradell perd contra el Manlleu en la tercera ronda de la Copa Catalunya (1-4)

0

La tercera ronda de la Copa Catalunya ha viscut un derbi osonenc entre la UD Taradell i l’AEC Manlleu aquest dissabte a la tarda a la Roureda. Els manlleuencs han imposat la seva major qualitat i han guanyat per 1 a 4.

El partit, però, ha començat molt igualat en el primer quart d’hora. De fet, al minut 2 el Taradell ha tingut la primera arribada amb una jugada per la dreta que ha acabat amb un xut des de la frontal de Campasol. La pilota, però, l’ha blocat bé el porter. Els manlleuencs també han avisat aprofitant un error en la sortida de pilota dels taradellencs al minut 12 i que ha acabat amb un xut que Jona ha enviat a córner. Ja a partir del quart d’hora, el Manlleu ha començat a portar el pes del partit. Un córner molt tancat al primer pal i un xut des de la frontal han estat els avisos abans del 0 a 1. Aquest ha arribat al minut 27, en una falta lateral que ha acabat amb la pilota a l’interior de l’àrea, perquè Adrià Casanova afusellés. El Manlleu ha mantingut el ritme i ha trobat el 0 a 2 al minut 41. Ha tret ràpid una falta, perquè Toni Rossell marqués de xut creuat.

A la segona part, però, el Taradell ha sortit a apretar. Al primer minut Fredi ha tret un córner molt tancat i la pilota ha anat a parar al travesser. Al minut 53 una passada per l’esquerra cap a Èrik ha permès aquest centrar i Vila arribant al primer pal ha pogut xutar, perquè el porter enviés a córner. Al minut 60 una passada profunda a Èrik ha permés que aquest xutés creuat, però el portar ha rebutjat, Caballeria arribant per la dreta ha tornat a xutar però el porter ha tornat a parar. Al minut 62 ha arribat el gol taradellenc. Un córner passat al segon pal l’ha rematat Arnau Ausió posant l’1 a 2. Semblava que hi havia partit, però el Manlleu ha sentenciat en les dues arribades clares.

Al minut 68 en una jugada per la dreta que després d’un rebuig, ha engaltat Rafel Roger enviant la pilota al fons de la xarxa. I al minut 73, Nana Adu ha fet el definitiu 1 a 4. Fins al final, cap dels dos equips ha trobat amb claredat la porteria rival. Bon partit i molt ambient a la Roureda per veure l’enfrontament entre els dos equips osonencs.