Inici Actualitat La UD Taradell inicia la lliga 2024-2025 dissabte rebent l’Ametlla del Vallès

La UD Taradell inicia la lliga 2024-2025 dissabte rebent l’Ametlla del Vallès

0
COMPARTIR

Tret de sortida a la temporada per al primer equip de la UD Taradell. Aquest dissabte a les 4 de la tarda a la Roureda els taradellencs rebran la visita de l’Ametlla del Vallès en el tret de sortida de la Segona Catalana.

L’equip taradellenc, de nou entrenat per Jordi Pladevall fent equip amb Xavier Carrillo i Pere Rifà, debutarà a la nova categoria després d’aixecar el títol a Tercera Catalana la temporada anterior. L’equip manté la base i hi ha hagut poques incorporacions per consolidar una plantilla jove. Carles Campasol i Fredi Juanes són les la principals novetat al mig del camp. També s’han incorporat el taradellenc Martí Muns a la defensa i un altre jove taradellenc com Biel Caballeria al mig del camp.

L’equip té com a principal objectiu mantenir la categoria per consolidar una plantilla de futur i amb molts integrants taradellencs. Aquest any la UD Taradell competirà al grup 2 de la Segona Catalana en un grup on hi ha equips del Vallès i del Maresme. Durant la pretemporada l’equip ha mantingut una bona dinàmica, gràcies a competir en la Copa Catalunya.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments