Inici Actualitat La UD Taradell debuta a Segona Catalana amb derrota davant l’Ametlla del...

La UD Taradell debuta a Segona Catalana amb derrota davant l’Ametlla del Vallès (0-1)

0

Un gol a cinc minuts pel final ha acabat decidint el partit entre la UD Taradell i l’Ametlla del Vallès en el tret de sortida de la Segona Catalana. Els taradellencs han perdut un partit que semblava que acabaria amb empat a zero.

El matx ha començat molt igualat, tot i que el Taradell ho sortit molt bé. Als set minuts Ausió ha rematat de cap un córner i la pilot ha sortit fregant el pal. Els visitants han respost al minut 12 en un canvi de joc molt llarg cap a la dreta, que ha acabat amb un xut que Genís ha rebutjat. La igualtat inicial s’ha anat trencant a mesura que passaven els minuts i els visitants portaven més la iniciativa, però sense amenaçar gaire. Al minut 43 s’ha anul·lat un gol per fora de joc a l’Ametlla del Vallès. Una falta frontal ha acabat amb la pilota a l’interior de l’àrea, que ha tocat un visitant fent arribar la pilota a un company que estava molt avançat i que ha acabat enviant la pilota al fons de la xarxa. Amb empat a zero s’ha arribat al descans.

La segona part ha començat amb domini taradellenc. Als quatre minuts ha arribat l’ocasió més clara del Taradell i la millor combinació del partit. Caballeria i Campasol han combinat, perquè aquest últim arribant per la dreta centrés ras enviant la pilota al mig de l’àrea gran on Fredi s’ha preparat el xut, però la pilota ha acabat estavellant-se al pal. Aquesta efervescència inicial s’ha anat diluint a mesura que passaven els minuts. Els visitants, però, no amenaçaven i només amb un doble xut des de la frontal i alguna arribada per la dreta amb rematada de cap desviada, han avisat. Al minut 73 ha arribat una de les jugades claus. Pilota llarga per Canó que supera el defensa i abans d’entrar a l’àrea aquest l’ha fet caure. Vermella claríssima que ha deixat els visitants amb inferioritat numèrica. El llançament de falta de Raul l’ha enviat a córner el porter. Semblava que el Taradell ho tenia tot de cara, però tampoc ha trobat amb claredat la porteria contrària.

I al minut 85 en una pèrdua de pilota en camp propi, els visitants han arribat per l’esquerra treient una centrada passada al segon pal que han enviat al fons de la xarxa. Fins al final el Taradell ho ha intentat a la desesperada, però ha acabat sucumbint en un partit que tenia tota la pinta d’acabar amb empat.