Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell inicia aquest dijous el cicle de conferències ‘Saviesa Compartida’

L’Ajuntament de Taradell inicia aquest dijous el cicle de conferències ‘Saviesa Compartida’

0
COMPARTIR

Aquest dijous 26 de setembre s’inicia el cicle de conferències ‘Saviesa Compartida’, impulsat per l’Ajuntament de Taradell per aprofundir i conèixer diferents àmbits a través de diversos especialistes. Totes les xerrades són gratuïtes i es faran al Centre cultural Can Costa. En total n’hi haurà sis.

‘Saviesa Compartida’ és un cicle de conferències que promou l’envelliment actiu per totes aquelles persones que volen ampliar els seus coneixements. L’objectiu és fomentar i oferir una formació de qualitat per totes aquelles persones que tenen inquietuds culturals i es volen mantenir intel·lectualment actives al llarg de la vida.

La primera conferència tindrà lloc aquest dijous 26 de setembre a les 6 de la tarda amb la participació de l’escriptora i periodista Eva Piquer. Parlarà de ‘La cultura i el sentit de les coses’.

El proper 10 d’octubre serà el torn per la conferència de Xavier Roviró, president del Grup de Recerca Folklòrica d’Osona i membre del Consell d’Estudis del Patronat d’Estudis Osonencs, que parlarà de ‘Històries de les Guilleries’ al voltant de la vida bosquetana, vivències, històries, costums i llegendes guillenques.

El 24 d’octubre serà el torn del professor de periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona, Xavier Giró, que parlarà d’ ‘Una visió crítica del periodisme sobre minories’.

El 7 de novembre qui participarà a ‘Saviesa Compartida’ serà Hanan Serroukh autora del llibrte ‘El preu de la llibertat’ on parlarà dels motius del llibre centrat en l’amenaça de l’islamisme salafista, la gestió dels fluxos migratoris i la cohesió social.

El 21 de novembre la conferència anirà a càrrec de Joan Torrents Juncà sobre ‘La tercera Guerra Carlina (1872-1875) des d’una mirada local’. També es parlarà de com es va viure el conflicte a Osona i a Taradell. Finalment, l’última conferència tindrà lloc el 12 de desembre amb el títol ‘Picasso-Miró: mirades creuades’ amb Victòria Comabalia.

Per assistir a les conferències, cal inscripció prèvia enviant un correu electrònic a reserves@taradell.cat

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments