Inici Actualitat Taradell celebrarà aquest diumenge els 30 anys de la Trobada Gegantera

Taradell celebrarà aquest diumenge els 30 anys de la Trobada Gegantera

0
COMPARTIR

Tres dècades de Trobada gegantera a Taradell. Aquesta efemèride se celebrarà aquest diumenge 29 de setembre en la 30a edició de la Trobada de Gegants, que organitza la Colla jove de Geganters i Grallers de Taradell.

La festa començarà ja a les 9 del matí amb una plantada de les colles participants a la Ronda dels Vilademany, com es tradicional. Després d’un esmorzar, cap a les 11 del matí començarà la cercavila pels carrers cèntrics de Taradell, que portaran els gegants fins a la Plaça 1 d’Octubre, on hi haurà la ballada final de cada colla participant i una de conjunta, amb la prèvia presentació dels participants.

Està previst que hi participen 14 colles geganteres. Com a novetat, hi haurà uns gegants del Col·legi Sant Genís de Taradell. A priori hi seran les colles geganteres d’Avinyó, Barri de Santa Anna de Vic, Col·legi Sant Genís de Taradell, Hostalets de Balenyà, La Garriga, La Roca del Vallès, Ribes de Freser, Sant Julià de Vilatorta, Sant Pere de Vilamajor, Sant Vicenç de Montalt, Tona, Torelló i Vilallobent (Puigcerdà).

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments