Inici Actualitat La UD Taradell perd al camp del Cabrils en un partit fluix...

La UD Taradell perd al camp del Cabrils en un partit fluix (4-2)

0

Segona derrota de la UD Taradell a Segona Catalana. Aquest dissabte, però, de forma més clara i amb mereixement en un partit dolent al camp del Cabrils. Els taradellencs, tot i avançar-se en el marcador, van acabar perdent per 4 gols a 2.

El partit va començar molt per als taradellencs, ja que al minut 2 Oriol Vila feia el 0 a 1. Però va ser un miratge, perquè els taradellencs van partir molt durant tot el partit. Tot i això van saber aguantar en els primers minuts i només un gol dels locals poc abans del descans va evitar que arribessin amb avantatge a la mitja part. A la segona part, però, no va canviar res i els locals van sentenciar en quatre minuts abans del quart d’hora. Van fer dos gols per posar el 3 a 1. Als 25 minuts va arribar el quart. A falta de poc més de deu minuts pel final Oriol Vila va reduir amb el 4 a 2, però ja no va passar res més.

Els taradellencs segueixen sense puntuar en aquest inici de temporada i són cuers amb zero punts. El proper dissabte reben el Cardedeu.