Inici Actualitat Divendres comença un nou cicle der projeccions de viatges de ‘Taradellencs pel...

Divendres comença un nou cicle der projeccions de viatges de ‘Taradellencs pel món’

0
COMPARTIR

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font acull aquest divendres la primera projecció de les quatre previstes dins el Cicle ‘Taradellencs pel món’. Un any més hi haurà quatre sessions que tindran lloc els dies 4, 11, 18 i 25 d’octubre a les 7 de la tarda.

La primera projecció anirà a càrrec de Raül Cegarra i Sandra López que parlaran del seu viatge a Sao Tomé amb motiu del quinzè aniversari del Xocolater de Taradell. Allà van descobrir el cultiu del cacau, juntament amb 14 persones més, entre els quals els quatre premiats del sorteig ‘Batecs dolços’ que van sortejar amb motiu del seu quinzè aniversari.

L’11 d’octubre Xavier Blancafort i Clara Barba parlaran de les Dolomites en un viatge de 12 dies que van fer. El 18 d’octubre serà el torn per la Cinta González i l’Amadeu Segalés que mostraran imatges del seu viatge a Sri Lanka. Finalment, el 25 d’octubre Gerard Roma i Montserrat García parlaran del seu viatge al Senegal centrat en com Alassane Barry (Baba) retorna a veure la seva família després de marxar fa vuit anys.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments