Inici Actualitat La UD Taradell segueix sense puntuar en perdre contra el Cardedeu (0-1)

La UD Taradell segueix sense puntuar en perdre contra el Cardedeu (0-1)

0

Tercera derrota consecutiva de la UD Taradell a Segona Catalana. Els taradellencs han caigut per 0 a 1 aquest dissabte a la tarda al camp de la Roureda contra el Cardedeu. Un partit igualat, on els visitants, amb més ofici, han aprofitat el desencert taradellenc per endur-se els tres punts.

El partit ha començat sense cap dominador clar. Tampoc hi ha hagut ocasions clares en els primers minuts, tot i que el Cardedeu a mesura que ha anat passant la primera ha rondat més la porteria local. El Taradell ha tingut una arribada clara per l’esquerra, amb una centrada d’Orriols que s’ha passejat per tota l’àrea sense trobar cap rematador. Però abans de la mitja hora en una pèrdua al centre del camp taradellenc, la jugada ha continuat cap a l’àrea local i després de diverses combinacions i sense poder rebutjar, la pilota ha acabat a l’esquerra on el jugador del Cardedeu ha superat Jona. El 0 a 1 ha fet mal al Taradell, que no ha trobat cap reacció abans del descans.

A la represa, però, el Taradell ha sortit més insistent. Als 6 minuts en una falta lateral Fredi ha rematat de cap però la pilota ha acabat a les mans del porter en una bona ocasió per empatar. El Cardedeu no incomodava i es jugava més cap a l’àrea visitant. Als 21 minuts en una altra falta lateral, Raul ha rematat de cap i la pilota ha sortit fregant el travesser. I passada la mitja hora ha arribat una jugada on abans de treure una falta un jugador taradellenc ha caigut reclamant una agressió. Això ha acabat amb una picabaralla de diversos jugadors, alguns de visitants intentant agredir. Però l’àrbitre ho ha solucionat només amb una groga per al taradellenc Jordi Pla, que era la segona i acabava expulsat. Tot i la inferioritat el Taradell ha apretat. El Cardedeu ha vist com a falta de vuit minuts li anul·laven un gol per falta al porter. Però en els últims instants amb pilota llarga el Taradell ha tingut més presència a l’àrea visitant. A dos minuts pel final, una falta a la frontal llançada per Fredi l’ha aturat el porter visitant amb problemes.

Al final, derrota taradellenca per la mínima. El Taradell segueix cuer sense haver puntuat encara.