Inici Actualitat La UD Taradell s’estrena i suma el primer punt de la lliga...

La UD Taradell s’estrena i suma el primer punt de la lliga en empatar amb el Cirera (2-2)

0

Empat per mirar amb optimisme el futur, el que ha aconseguit aquest dissabte a la tarda la UD Taradell al camp del Cirera. Els taradellencs sumen el primer punt de la lliga en la quarta jornada i trenquen així la dinàmica de derrotes.

El partit ha estat igualat en tot moment i el Taradell veia que podia puntuar. A la primera part, no hi ha hagut gols, però sí ocasions per part dels dos equips que no han estat encertats. Només començar la segona part, Oriol Vila ha aconseguit el 0 a 1 per al Taradell. Era el minut 14. Però als taradellencs els ha durat poc l’alegria, ja que pocs minuts després els locals feien l’empat a 1. I quasi sense temps per reaccionar feien el 2 a 1 a falta de 20 minuts. El partit, però, no ha quedat tancat i a falta de 12 minuts i en un córner Oriol Vila ha fet l’empat a 2.

Els taradellencs han sabut aguantar el marcador i sumar el primer punt per deixar de ser de forma provisional cuers. Precisament, l’última vegada que el Taradell va visitar el Cirera fa tres anys també va empatar.