Inici Actualitat El CP Taradell debuta a l’Ok Lliga plata sud aquest diumenge visitant...

El CP Taradell debuta a l’Ok Lliga plata sud aquest diumenge visitant el Barça Atlètic

0
COMPARTIR

Aquest cap de setmana es dona el tret de sortida a l’Ok Lliga Plata sud, la categoria on competirà el CP Taradell. Els taradellencs enceten nova etapa amb un equip totalment renovat i dirigit per Gerard Pujol. El primer partit serà aquest diumenge a la pista del Barça Atlètic.

L’equip taradellenc afronta la lliga amb un projecte que pretén consolidar-se en la categoria. El tècnic Gerard Pujol ha hagut de fer moltes incorporacions de jugadors, ja que només es manté a l’equip de l’any passat Arnau Font. Com a nous jugadors hi ha Bernat Manent (Sant Celoni), Gil Canal (CP Vic), Arnau Gangonells (Arenys de Munt), Pau Zamora (SD Espanyol), Biel Martínez (HC Castellar) i el porter Dario Tapia (CH Cerdanyola). També s’incorporen dels equips base el porter Nil Costa i els jugadors Arnau Massó i Juli Cardús.

L’equip ja ha disputat la Lliga Catalana prèviament, deixant bones sensacions. A l’Ok Lliga Plata sud, l’equip taradellenc està integrat en un grup de 12 equips, on haurà de fer tres viatges llargs, dos a Madrid i un a Granada. Pel contrari, hi haurà un derbit aquest any amb el CP Manlleu. El primer al pavelló del Pujoló el 9 de novembre i el segon a Manlleu el 8 de març. La lliga es tancarà el 17 de maig i el CP Taradell, precisament haurà de fer el viatge més llarg, visitant el Club Patín Alhambra Cajar. Els equips de l’Ok Lliga Plata sud són el Palafrugell, l’Olot, el Palafrugell, l’Alhambra, el Girona, l’Alcobendas, el Barça Atlètic, el Lloret, el Reus, el Rivas i el Congrés.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments