Inici Actualitat La UD Taradell suma la primera victòria en guanyar el Mataró (2-1)

La UD Taradell suma la primera victòria en guanyar el Mataró (2-1)

0

Primer tres punts i primer triomf de la UD Taradell en aquesta lliga. A la cinquena jornada ha arribat la primera victòria taradellenca, en el partit disputat aquest dissabte a la tarda a la Roureda contra el Mataró.

L’equip taradellenc, conscient de la importància d’aconseguir el primer triomf, ha plantejat un partit molt seriós i cedint poc. Cap a la mitja hora de joc, Oriol Vila ha avançat al Taradell en el marcador. Poc després Joan Canó ha posat el 2 a 0 i ha encarrilat el partit, ja que a la mitja part s’hi ha arribat amb aquest clar avantatge.

A la represa el Taradell ha sabut mantenir la porteria a zero, però no ha sentenciat. I s’ha arribat als minuts de descompte amb aquest resultat, fins que al minut 95 els visitants han fet el 2 a 1 i han fet patir els taradellencs fins al xiulet final.

Els primers tres punts permeten escalar posicions al Taradell que suma 4 punts en cinc jornades.