Inici Actualitat El CP Taradell debuta a l’Ok Lliga plata sud amb una clara...

El CP Taradell debuta a l’Ok Lliga plata sud amb una clara derrota contra el Barça Atlètic (6-2)

0

Derrota contundent del Club Patí Taradell aquest diumenge en el primer partit de lliga a l’Ok Lliga plata sud. Els taradellencs es van veure superats clarament pel Barça Atlètic.

Els taradellencs van entrar bé al partit i van tenir opcions per avançar-se, però els pals i les aturades del porter local ho van impedir. Poc abans del descans va arribar l’1 a 0 pels blaugrana. A la segona part, els locals van ser molt superiors. Van arribar a tenir un 5 a 0 a favor. Poc després Gorganells va fer el 5 a 1, però ja sense res a fer el Barça va fer el sisè. Ja en els darrers minuts, Canal va posar el 6 a 2 definitiu al marcador.

Els taradellencs esperen refer-se d’aquest mal inicia en la segona jornada aquest proper dissabte al municipal del Pujoló. A les 6 de la tarda rebran la visita del Palafrugell.