Inici Actualitat Diumenge hi ha la tradicional Castanyada de l’Agrupació Sardanista Taradell

Diumenge hi ha la tradicional Castanyada de l’Agrupació Sardanista Taradell

0
COMPARTIR

Aquest diumenge 27 d’octubre se celebrarà la tradicional castanyada, que organitza l’Agrupació Sardanista de Taradell. Tindrà lloc a partir de les 5 de la tarda a la Plaça de les Eres.

La iniciativa comptarà amb la participació de la Cobla Genisenca. Paral·lelament es podrà gaudir del caliu del foc i les castanyes cuites al moment, que l’entitat mateix posarà a la venda.

Paral·lelament, el proper dijous 31 d’octubre es tornarà a organitzar el túnel de Terror de Can Granada. Preparat per Taradell Jove, es pot reservar plaça fins al 30 d’octubre. L’activitat s’iniciarà a les 6 de la tarda en grups d’un màxim de 8 persones. També es torraran castanyes i hi haurà música a través dels joves que han participat en el taller d’experimentació musical.

Com a última proposta al voltant de la castanya, el dissabte 2 de novembre a les 9 del vespre i a Can Costa, el Consell de Joventut organitza un sopar popular. Hi haurà entrepans de botifarra al preu de tres euros i música amb el concert tribut a Sangtraït que oferirà la formació “El Senyor de les Pedres”. La festa es tancarà amb discomòbil.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments