Inici Actualitat Laia Camprubí agafa el relleu de Maria Godayol a la nova junta...

Laia Camprubí agafa el relleu de Maria Godayol a la nova junta de Som Dones

0
COMPARTIR

L’Associació Som Dones Taradell va celebrar el passat 18 d’octubre la seva assemblea general i va renovar la junta de l’entitat. Laia Camprubí agafa el relleu de Maria Godayol després de gairebé 18 anys al capdavant de l’entitat.

Després de pràcticament dues dècades al capdavant de l’entitat, Maria Godayol, qui ha exercit el rol de presidenta des dels inicis de l’associació, deixa el seu càrrec, tot i que seguirà formant part de la junta com a vicepresidenta. El seu relleu el pren Laia Camprubí, que assumeix la presidència amb el compromís de  continuar la tasca duta a terme fins ara i d’apropar l’entitat a les noves generacions.

La resta de la junta es manté com fins ara, formada per Roser Labraña com a  secretària i Montse Font com a tresorera. A més, també s’han renovat les vocals que representen les nou comissions de  l’entitat, garantint així la representació i la diversitat de perspectives i treballant en  equip per a dur a terme les diverses tasques i activitats de l’associació.  

Des de Som Dones agraiexen publicament “la dedicació i la feina feta” per la Maria Godayol com a presidenta i l’Encarna Zapata com a membre de la junta de Som Dones i destaquen que “el seu esforç conjunt ha ajudat a visibilitzar la lluita feminista a Taradell i a consolidar Som Dones com una veu rellevant en la defensa de la igualtat de gènere al nostre poble”.  

Som Dones és una entitat que té com a objectiu promoure la participació de  les dones i identitats dissidents en tots els àmbits de la població: crear una xarxa d’intercanvi, obrir noves vies de participació social, lúdica i cultural, atendre la  diversitat, potenciar la relació intergeneracional entre les dones de diferents  cultures i nacionalitats i promoure l’intercanvi d’experiències i coneixements.  

L’entitat també és un espai de reflexió, de debat i de construcció feminista des  de diverses perspectives, sempre amb la voluntat d’incorporar noves veus i enriquir  el diàleg. És un espai obert per a tothom que tingui ganes de formar-ne part i de  contribuir a la lluita per la igualtat de gènere, tant a Taradell com a la societat en  general.  

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments